Arad, b-dul Revoluției nr.49-53 Ekklesia

Lucrarea din spitale si azile

Acest grup a luat ființă în anul 2013 odată cu deschiderea bisericii Ekklesia, la un sfârșit de toamnă târzie, care avea să fie pentru noi un nou început și o nouă provocare în lupta spirituală care mai tarziu va avea roade și multe suflete vor fi smulse ca prin foc din lumea întunecată.

Grupul nostru de misiune face vizite la bolnavi în spitate, centre de vârstnici, acasă în familii, la văduve și bătrâni care, din cauze de sănătate, nu mai pot veni la biserică. Obiectivul grupului sau ținta propriu-zisă este vestirea evangheliei, apropierea de cei în nevoi prin rugaciune și părtășie și mai ales mântuirea semenilor noștri.

De multe ori pe acest câmp de misiune am avut multe lupte, dezamăgiri, înfrângeri, dar am avut și mari bucurii atunci când am văzut roadele, oameni cu lacrimi pe obraz care au spus: “Da, vreau și eu să-L primesc pe Domnul Isus în inimă”, iar mai apoi au încheiat un legământ în apa botezului.

Putem spune că suntem într-adevăr o echipă, deoarece lucrul acesta îl simțim prin unitatea și dragostea care este între noi. Suntem aproape o mână de oameni care avem același țel, mântuirea celor din jur și totodată lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Mulțumim Domnului pentru toate bucuriile pe care le-am avut și le voi mai avea. Închei spunându-vă că suntem o echipă de oameni minunați care am devenit o familie căreia îi pasă de cei din jurul nostru și care luptăm ca într-o zi să ajungem la ținta mult dorită.
Dacă simți această chemare din partea lui Dumnezeu, vino și tu în echipa noastră!
Isaia 52:7 “Cât de frumoase sunt pe munți picioarele trimisului care vestește pacea, a solului de veste bunã, care dã de știre mântuirea, care zice Sionului: Dumnezeul tãu este împãrat! “