Arad, b-dul Revoluției nr.49-53 Ekklesia

Cursul “Primii pași”

“Întăreşte-mi paşii în Cuvântul Tău şi nu lasă nicio nelegiuire să stăpânească peste mine!” Psalmul 119:133
“Domnul întăreşte paşii omului când Îi place calea lui” Psalmul 37:23

Primii paşi este un curs de ucenicie în cadrul Bisericii Ekklesia, este locul unde Dumnezeu ne ne întăreşte în Cuvântul Său astfel încât calea noastră să fie plăcută Domnului. Primii paşi este locul unde Dumnezeu ne responsabilizează cu privire la menirea noastră de creştini, la rolul nostru în continuarea misiunii pe care Mântuitorul a început-o pe pământ.

Noi am fost chemaţi la o viaţă de slujire, însă pe Domnul nu-L putem sluji oricum. Căci ,,oricine dintre voi care nu se leapădă de tot ce are nu poate fi ucenicul Meu.”
De aceea, la “Primii paşi” Domnul ne învaţă să creştem în cunoştinţa Fiului Sau, pentru a ajunge la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos. Noi trebuie să fim responsabili cu mărturisirea pe care am făcut-o în apa botezului şi să nu ne mulţumim că facem parte dintr-o biserică, ci fiecare în parte să ne asumăm rolul de ucenic al Domnului. Fiecare în parte trebuie să ne găsim locul în care să-L slujim pe El şi, cu responsabilitate, să facem primii paşi în identificarea rolului nostru în trupul lui Hristos.
La “Primii paşi” Domnul ne învaţă să dezvoltăm legătură frăţească astfel încât prin aceasta să dovedim că suntem într-adevăr ucenicii Săi. Am fost cumpăraţi cu un preţ, să proslăvim dar pe Dumnezeu cu trupul şi duhul nostru care sunt ale lui Dumnezeu. Să facem primii paşi în lucrarea de slujire căutând să ne responsabilizăm faţă de nemărginită dragoste a lui Dumnezeu.
Dacă vrei şi tu să ni te alături, te aşteptăm cu drag să ne punem inima să adâncim şi să împlinim Legea Domnului şi să învăţăm împreună ce înseamnă un ucenic adevărat.